3rd August, 2019

Tempat : C5, C6

Kehadiran : 31 / 33

Cikgu Penasihat : Cikgu Lee Bee Suan

时间过得真快,同龄辅导团迎来了一年一度的欢送会。欢送会和往年一样由中三的PRS筹备。全体PRS 迎接老师们及毕业生后,便开始了活动。首先是老师们致词。老师们感谢中五及中六的PRS在这些日子里为同龄辅导团的付出和贡献,同时也祝福她们前程似锦。每个毕业生的干妹妹也不忘送她们礼物。随后,PRS们 开始了表演。虽然表演都不够完美,但是大家都很享受。表演结束后,毕业生们也被给予机会发表感想。此后,大家便可用餐。全体PRS 也不忘和毕业生合照,当作纪念。

Farewell pada tahun ini dianjurkan oleh PRS Tingkatan 3 seperti tahun lepas. Farewell dimulakan selepas menjemput guru-guru dan PRS Tingkatan 5 dan 6 masuk ke dalam tempat aktiviti. Ucapan diberikan oleh guru-guru. Guru-guru amat menghargai sumbangan PRS Tingkatan 5 dan 6. Adik angkat bagi setiap PRS Tingkatan 5 dan 6 telah menghadiahkan mereka hadiah. PRS telah menyediakan persembangan kepada PRS Tingkatan 5 dan 6. PRS Tingkatan 5 dan 6 juga diberikan peluang untuk meluahkan pendapat mereka selepas persembahan tamat. Semua PRS mengambil gambar bersama-sama selepas makan.

老师致词。

中二同龄辅导员们带来了舞蹈表演。